A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

25

Vásárlás - Szállítás - Regisztráció

2014.07.25 - péntek

Ha Ön már ismeri a vásárlási feltételeket, válasszon termékeinkből!

 

Tovább a termékekhez >>>

 

 

Vásárlási és szállítási feltételek

 

A weboldalon Ön vásárolhat regisztráció nélkül is, de törzsvásárlóként is. A termékeknél feltüntetett törzsvásárlói ár csak a regisztrált tagok számára vehető igénybe, különben a fogyasztói ár az érvényes. Amennyiben Ön a vásárlással együtt a tagsági regisztrációt is elvégzi, akkor a választott termékek már törzsvásárlói áron kerülnek kiszámlázásra. A törzsvásárlói tagság előnyeiről és a regisztráció menetéről lentebb olvashat, de fontos tudni, hogy ennek van egy egyszeri díja, amely 5.000 Ft.

 

Megrendelését leadhatja rajtam keresztül is akár e-mailben, akár telefonon, erről részletesebben a Kapcsolat menüpont alatt olvashat. 

 

Vásárlás regisztráció nélkül

 

A termékek oldalon az árucikkek a kosárba helyezhetők, majd a "Megrendelem" gombra kattintva megadhatók a számlázási és a postázási adatok, valamint az elérhetőségek. Ugyanitt választhat a szállítási és fizetési módok közül: előreutalás, utánvét, vagy személyes átvétel. Postázás esetén a GLS futárszolgálat fogja a termékeket kiszállítani, személyes átvétel esetén pedig kiválaszthatja az átvétel helyét.

 

A rendelés elküldése után azonnal kap egy visszaigazoló e-mailt, ezért fontos az e-mail cím pontos megadása. 

 

Előreutalás választása esetén

 

A DXN Europe Kft. bankszámlaszámát és az átutalandó összeget meg fogja találni a megrendelést követően automatikusan kiküldésre kerülő e-mailben. Ugyanitt szerepel a rendelés száma is, melyet átutalás esetén be kell írnia a közlemény rovatba. Amennyiben az átutalás 30 napon belül nem érkezik meg, a megrendelés automatikusan törlődik.

 

A 12:00 óráig a DXN Europe Kft. bankszámlaszámán jóváírt összegű megrendeléseket a GLS a következő munkanap kiszállítja. A 12:00 óra után jóváírt összegek esetén a szállításra egy munkanappal később kerül sor.


A szállítási díj 5 kg súlyig 1.000 Ft, 5-10 kg között 1.200 Ft.

 

30.000 Ft feletti végösszegű megrendelés esetén a szállítás ingyenes. (Ebbe az összegbe regisztrációval egybe kötött vásárlás esetén beleszámít az 5.000 Ft-os regisztrációs díj is.)


Utánvét választása esetén

 

A 12:00 óráig beérkező megrendeléseket a GLS a következő munkanap kiszállítja. A 12:00 óra után érkezett megrendelések szállítására egy munkanappal később kerül sor.

 

A szállítási díj 5 kg súlyig 1.900 Ft, 5-10 kg között 2.300 Ft.


40.000 Ft feletti végösszegű megrendelés esetén a szállítás ingyenes. (Ebbe az összegbe regisztrációval egybe kötött vásárlás esetén beleszámít az 5.000 Ft-os regisztrációs díj is.)

 

Személyes átvétel esetén

 

A visszaigazoló e-mailben megtalálhatja a választott település raktárának elérhetőségeit, nyitvatartási idejét. A termékeket itt veheti át a vételár kifizetésével és az e-mailben található rendelésszám megadásával.

 

Regisztrációval egybe kötött vásárlás

 

Amennyiben törzsvásárlói áron szeretne vásárolni, akkor a megrendelési adatok megadására szolgáló oldalon be kell pipálnia a következő mondat előtt látható négyzetet: "Megrendelésemmel együtt egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöm, így jogosult vagyok a törzsvásárlói árra."

 

Amennyiben ezt bejelöli, utánvétes szállítást nem választhat, mert tagsági regisztráció során a DXN csak előreutalást, vagy személyes átvételt tesz lehetővé. A tagsági regisztráció díja beleszámít a vásárlás összegébe, így az ingyenes szállításhoz elegendő további 25.000 Ft-ért terméket vásárolni.

 

A termékek közt találhat üzleti kezdőcsomagot is, azonban ennek megvásárlása csupán egy lehetőség azok számára, akik többféle terméket szeretnének kipróbálni. Előnye, hogy üzleti kezdőcsomag vásárlása esetén a DXN nem számít fel regisztrációs díjat.

 

A megrendelés elküldése után tovább kell lépnie a tagsági szerződés oldalra, erre mutató linket a vásárlást visszaigazoló oldal tetején és alján is talál. Itt értelemszerűen adja meg adatait, fogadja el a nyilatkozatokat a kis négyzetek bepipálásával, majd lépjen tovább. Ezután ellenőrizze az adatait, és küldje el a jelentkezést.

 

Amennyiben a tagsági szerződés elfogadása előtt szeretné azt elolvasni, a letöltések menüpont alatt megtalálhatja "DXN Forgalmazói Szabályzat" címmel. 

 

A törzsvásárlói tagság előnyei

 

A tagsági regisztráció egyszeri díja (5000 Ft) örökös tagságot biztosít. Fenntartásához csupán évente egy termék vásárlása szükséges. Regisztrált tagként törzsvásárlói áron vásárolhat, és amennyiben pénzt is szeretne keresni, ehhez számos ingyenes eszközt biztosít a DXN. De ez csak egy lehetőség, semmi ilyen jellegű kötelezettsége nincs.

 

Ha viszont meg szeretné tudni, hogyan kaphat Ön is ingyen egy ilyen weboldalt és hogyan tudna Ön is ezzel az üzlettel pénzt keresni, iratkozzon fel az oldal bal oldalán az üzleti hírlevélre, vagy vegye fel velem közvetlenül a kapcsolatot.


 

 

Termékrendelés                              Kapcsolat

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on